Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firması

Wiki Article

Fransa Uluslararası Evden Eve Taşıma
Avrupa’nın göbeğinde kalan Fransa, özellikle son dönemde Lojistik hizmetlerinde yükselişe geçmiştir. Birçok farklı bölgede ticaret ağı bulunması firmaları bu noktaya geçmeyi başarmıştır. Bu anlamda firmamız da Fransa Uluslararası evden eve taşıma hizmetleri gerçekleştirmekteyiz. Profesyonel ve kaliteli bir şekilde sorunsuz ve eksiksiz sunduğumuz hizmetler sayesinde marka değerimizi günden güne arttırmaktayız. Her geçen gün proje alanlarımızı genişletmekteden mutluluk duymaktayız.

Fransa Uluslararası Evden Eve Taşıma İşlemlerinde Atlas Mover Lojistik A.Ş Kalitesi
Fransa uluslararası evden eve taşıma hizmetleri özellikle son dönemde müşteri ağını arttırmıştır. Bu yüzden Fransa’da hizmet vermek için son dönemde kurulan onlarca farklı firma mevcuttur. Bu firmaların büyük bölümü sektörde yeni olduğundan ötürü sektörde ihtiyaç duyulan bilgi, birikim ve tecrübeyi tam olarak bilmemektedir. Bu yüzden de müşterilerin istekleri doğrultusunda evden eve taşıma hizmeti sunanamaktadır. Fakat Atlas Movers Lojistik A.Ş kurulduğu günden itibaren müşteri odaklı çalışmaları ve müşterilerin isteklerine sorunsuz uyum göstermesiyle sektörün tanınan ve sevilen firması arasındadır. Firmamız kurulduğu günden itibaren uzun yılların harmanladığı firmalar arasındadır. Uzun yılların elbetteki bize kattıklarını müşterilerimize sunmaktayız.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
-Firmamız Avrupa ve Dünya standartlarında bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz üstün hizmet standartları doğrultusunda müşteri memnuniyeti çoğu defa sağlamaktayız.

-Firmamız uzun yıllardır aktif olarak gerek Fransa’da gerekse Dünya’nın pek çok farklı bölgesinde evden eve taşıma hizmeti sunmaktadır. Uzun yılların bünyemize katmış olduğu bilgi, birikim ve tecrübede sektörün yıldızı olmamızda bize yardımcı olmaktadır.

-Firmamız her daim müşteri memnuniyeti esaslı bir işlem sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerde her daim ilk önceliğimiz müşterimizdir. Müşterimizin tüm isteklerine eksiksiz şekilde cevap sunabilmekteyiz.

Fransa Uluslararası Evden Eve Taşıma hizmeti sırasındaki aşamalar
Firmamızın evden eve taşıma hizmeti sırasındaki aşamaları sırasıyla özetleyecek olursak;

-İlk aşamada müşterimiz iletişim bölümünden bize ulaşmaktadır.

-Ulaştıktan sonra aklında kalan soruları sormakta bizde elimizden geldiğince cevaplamaktayız. Soru yanıtlama işlemi bittikten müşteri bizimle çalışmak istediğini belirtikten sonra asıl işlem başlamaktadır.

-Müşteriden taşımak istediği eşya ve ürünlerin cinsi ve ağırlığı hakkında genel bilgiler almaktayız. Aynı zamanda eşyanın nerden nereye taşınılacağı gibi bilgileri alıp genel bir fiyat teklifi oluşturmaktayız. Oluşturmuş olduğumuz fiyat teklifi büyük oranda müşterilerin ceplerine uygun tekliflerdir. Müşteri vermiş olduğumuz fiyat teklifini onayladıktan sonra işin uygulama aşamasına gelmekteyiz.

-Müşterinin belirtmiş olduğu adrese giderek taşınılacak ürünleri geniş paketleme işlemlerine tabi tutmaktayız. Geniş paketleme işlemlerine tabi tuttuğumuz eşyalar sayesinde ürün içerisinde herhangi bir problemin oluşma olasılığını büyük oranda engellemekteyiz. Paketleme işlemi bittikten sonra deneyimli ve tecrübeli personellerimiz büyüm bir titizlik ile eşyaları araçlara yüklemektedir.

-Araçlara yükleme işlemi de kısa süre içerisinde bittikten sonra sıra ürünün teslim edilecek adrese doğru gitmek olacaktır.

-Ürünleri teslim edeceğimiz adrese kısa süre içerisinde ulaşarak ürünleri indirme aşamasında gelmekteyiz.

-Ürünleri büyük bir titizlik ile belirtilen adrese bırakmaktayız.
Ürünlerin Sorumluluğu
Ürünlerin sorumluluğu ürünleri bırakana kadar bize aittir. Bu demek oluyor ki ürünleri paketleme, taşıma ve teslim aşamasına kadar ürünün tüm sorumluluğu bize aittir. Fakat biz ürünleri belirtilen adrese bıraktıktan ve adresdten uzaklaştıktan belirli bir süre sonra müşterimiz bizi arayıp üründe bir sıkıntı ile karşılaşıldığı belirtir ise bunun hiçbir sorumluluğu bize ait değildir. Bunun en büyük nedeni ise bizim bulunmadığımız bir ortamda sorumluluğu hiçbir şekilde bizim almamızdır. Fakat biz ürünleri teslim ederken müşteri üründe bir sıkıntı çıktığı ve taşıma esnasında bir problem olduğu belirtir ise bunun tüm sorumluluğu bize aittir. Bunun yanı sıra Ürünlerin sorumluluğu hakkında müşterilerimizi bilgilendirmekte ve onayından geçirmekteyiz. Bu yüzden bir problem ile karşılaşmamaktayız.

Fransa Uluslararası Evden Eve Taşıma
Fransa Uluslararası Evden Eve Taşıma
Fransa başta olmak üzere haberin devamını oku Dünya’nın dört bir yanındaki firmalar ürünlerin sorumluluğu almamakta veya tam anlamıyla almamaktadırlar. Firmamız bu firma ve kuruluşların aksine belirli şartlar dâhilinde tüm ürünlerin sorumluluğunu üstüne almaktadır. Fransa Uluslararası Evden eve taşıma hizmeti veren diğer firma ve kuruluşlara farkımızı bu yönden atmaktayız.

Report this wiki page